achtergrondafbeelding


Mail 30 Oktober 2012

Beste Glasvezel-geïnteresseerde,

Bij deze bericht ik u graag over de laatste gebeurtenissen rondom het initiatief voor glasvezel in het buitengebied van Epe.
Ten eerste wil ik alle deelnemers bedanken voor hun inzet om collectief een modern Epe met een glasvezelnetwerk, óók in het buitengebied, voor elkaar te krijgen. Dat zijn natuurlijk alle mensen die zich ingeschreven hebben, maar in het bijzonder ook alle mensen die bijgedragen hebben aan het initiatief door met goede ideeën te komen, hun mening met mij te delen of toezeggingen hebben gedaan om mee te willen helpen bij de daadwerkelijke aanleg van het glasvezel.

Mede dankzij een aantal van deze mensen zijn we als initiatief op het moment in gesprek met een bedrijf dat pioniert op het gebied van aanleg van glasvezel via de riolering. Het bedrijf heeft reeds aangegeven interesse te hebben in de glasvezel-case 'Epe', maar we zijn er natuurlijk nog niet. Er wordt door alle partijen hard gewerkt aan een goede oplossing voor het probleem. Een belangrijk onderdeel in de gehele aanleg zijn natuurlijk de kosten die dat met zich meebrengt. 

Om te weten waar ik over praat, om te weten wat jullie als deelnemers nou willen betalen voor een glasvezelaansluiting, wil ik jullie vragen om 30 seconden van uw tijd om via onderstaande link door te geven hoeveel u over heeft voor een glasvezelaansluiting. Om te benadrukken dat dit alles vrijblijvend is, is deelname aan deze peiling volledig anoniem. Ondanks dat uw aanvraag anoniem wordt opgeslagen, is het echter wel van belang dat u de vraag zo eerlijk mogelijk beantwoord. Het zijn immers de gegevens waarmee ik de onderhandeling met de verschillende partijen in ga. Geef alstublieft een zo hoog mogelijk, maar voor u nog steeds acceptabel, antwoord. Kies geen hoger of lager antwoord, dat kan negatief uitpakken in de onderhandelingen.

U kunt het zeer korte formulier met de vraag "Wat zou u overhebben voor een glasvezelaansluiting aan uw huis, bij u in het buitengebied?" invullen op de volgende pagina: 
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFlNcTVSUUd3dThQVnQ5bFV6MmRHd2c6MQ

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en niet gepubliceerd of openbaar gemaakt op welke manier dan ook. 
Ze zullen enkel gebruikt worden in gesprekken met partijen die baad hebben bij deze informatie voor het goed kunnen verstrekken van informatie over de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van Epe.

Verder ben ik, als vertegenwoordiger van 'HeelEpeWilGlasvezel.nl' uitgenodigd voor een overleg en presentatie op het gemeentehuis, waarbij ook ReggeFiber aanwezig zal zijn. Dit gesprek vindt plaats op 1 November. 
Het zou mooi zijn als ik, voordat ik daarheen ga, al wat informatie heb over hoeveel u over heeft voor uw aansluiting. Bij deze daarom nogmaals het verzoek om zo spoedig mogelijk bovenstaand formulier in te vullen.

Ik houd u op de hoogte over de uitslag van zowel de peiling als het gesprek wat aankomende donderdag plaatsvindt.

Bedankt voor uw steun!
Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt altijd antwoorden op deze mail.


<-- Terug